testimonials

loop jij hier tegen aan ?

Hier komt nog tekst

8 ingrediënten

De trainingen van Jij en Jouw team werken. Niet omdat ‘wij van WC eend’ dat zeggen maar omdat de deelnemers, de zorgprofessionals dat zelf zeggen. Ons geheim? Het is eigenlijk helemaal geen geheim. Het zit in de 8 ingrediënten van het programma:

1. Het team

Wij richten ons niet op de zorgprofessionals zelf. We zijn gericht op het hele team. Jouw functionaris, jou zorgprofessional wordt toegerust om in het team toe te passen

2. Groei is kwetsbaar

We geloven in dat alle groei klein en kwetsbaar is. We nemen de tijd om te kijken naar wat wel werkt en waarom? We nemen de tijd om te kijken naar wie jouw collega is.

3. Toepassingservaring

Hoe lang is kennis zonder toepassingservaring houdbaar? Onderzoek wijst uit vier jaar. Dus na vier jaar opleiding en het niet toepassen erv an heeft het geen actualiteitswaarde meer. Alles wat we toepassen komt direct van uit de ‘zorgkeuken’. Het is beproefd.

4. Ervaringsdeskundige

Omdat ik zelf als verpleegkundige aan het bed s ta weet kan ik op allerlei manieren relateren de weerbarstige praktijk. Ik weet wat kan, wat moet en waar – organisatorische – hulp bij nodig is

5. Niet tranen maar toepassen

In tegenstelling tot hoe het programma heet: training is dat eigenlijk niet wat we doen: we zijn niet gericht op trainen maar op toepassen. Want pas al je toepast dan kun je ervaren wat wel en niet werkt. Het draait niet om de 5 trainingsmomenten maar om de tijd daartussen. Dat is waar de deelnemers het verschil maken. Dat is waar de deelnemer samen met zijn of haar team de groei concreet laat zien.

6. Meten is weten

Meten is weten. We leggen continue een meetlang l angs alle onderdelen van het programma.

7. Exclusiviteit

Exclusiviteit. Wij richten ons op de gemotiveerde zorgprofessional. We willen werken met en voor verpleegkundigen en verzorgenden die 5 maanden kunnen en willen overzien. Als je geen zin hebt en je moet van de baas: dan is dit programma niet voor jou. Wil je groeien? Wil je investeren in je beroep, je collega en in je eigen ontwik keling?

8. De kracht van verbinding

Wij geloven in de kracht van verbinding. We vormen kleine functionele groepen van 5 deelnemers. Zij hebben onderling contact met el kaar. Dit wordt online begeleid door een eerdere deelnemer aan het programma.

Teamdynamiek

???? Hier komt nog tekst ???

De reden waarom zoveel trainingen in de praktijk niet tot hun recht komen is omdat er onvoldoende rekening wordt gehouden met teamdynamiek. En ‘nee’ deelnemers gaan niet aan de slag met bijvoorbeeld Belbin rollen. Hoe waardevol ze in de praktijk ook zijn pakken wij het vanuit Jij en jouw team veel eennvoudiger aan: we leren onze deelnemers aan om selectief te zijn in hun onderlinge relaties. We leren ze om op zoek te gaan naar levende schakels waar ze als professional niet op leeglopen. We leren ze om hun pijlen niet in de eerste plaats te richten op wie niet mee wil doen. Dat selectief zijn en jezelf toestaan om veilige leersituaties toe te passen onderscheid ons in de effectiviteit van onze trainingen.

Jij en jouw team maakt voortgang zichtbaar en tastbaar. We leren onze deelnemers om selectief te worden in wie ze betrekken bij het teamontwikkelproces. Jij en jouw team rust daarmee deelnemers toe om hun eigen ontwikkeling naast die van haar team te zetten.

We maken levende schakels. We verbinden professionals aan en met elkaar. 

Optie 1 om statistieken te laten zien

You still have 48 Points to go before you’re eligible

40%

Optie 2 om statistieken te laten zien

Design
1 %

I am text block. Click edit button to change this text. 

Digital Marketing
1 %

I am text block. Click edit button to change this text. 

Support
1 %

I am text block. Click edit button to change this text. 

aanmelden

Hoe werkt het aanmelden

Als zorgorganisatie kun je bij ons trainingsruimte reserveren voor je collega’s. Dat kan al
vanaf drie deelnemers. Samen bespreken we, telefonisch of we komen bij je langs hoe we
de meest gemotiveerde en geschikte Zorgprofessionals kunnen selecteren en uitnodigen
voor deelname. Vervolgens kunnen deze zorgprofessionals zich zelfstandig
aanmelden. Dat kan via de website van jij en jouw team.

Stuur deze paginalink door naar een collega

toelichting

Download
de
brochure

toelichting

Neem contact met mij op