Jij & Jouw team

Samen de kwaliteit van zorg verbeteren

De 8 INGREDIËNTEN van ons aanbod

Het aanbod van Jij en Jouw Team is geheel gericht op de praktijk. En dat werkt. Dat blijkt uit de reacties van onze studenten, de zorgprofessionals. Ons geheim? Het is eigenlijk helemaal geen geheim; het zit in de 8 ingrediënten van het programma:

1. Het team centraal

Wij richten ons niet alleen op jou als zorgprofessional. Het hele team staat centraal. Jij wordt toegerust, zodat je je ervaring direct ook in het team toe kunt passen.

2. Groei is kwetsbaar

Alle groei begint klein en kwetsbaar. Daarom nemen we tijdens het programma de tijd om te kijken naar wat werkt en waarom. Voor jezelf en voor je collega’s.

3. Directe toepassing

Alles wat we toepassen komt direct vanuit de praktijk, dat betekent dat het beproefd is. En dat is belangrijk. Een opleiding zonder directe toepassing heeft na vier jaar namelijk geen actualiteitswaarde meer.

4. Ervaring in de praktijk

Ons programma is in de eerste plaats gericht op toepassing in de praktijk. Dan kun je namelijk pas echt goed ervaren wat wel werkt en wat niet. Het draait dus niet zozeer om de bijeenkomsten, maar om de tijd daartussen.

5. Ervaren trainers

Ook onze docenten hebben ervaring. Bijvoorbeeld als verpleegkundige aan het bed. Daarom kunnen zij op allerlei manieren relateren aan de weerbarstige praktijk. Ze weten wat mogelijk is en waar hulp bij nodig is.

6. Meten is weten

Meten is weten. We leggen continue een meetlat langs alle onderdelen van het programma. Zo ben je steeds op de hoogte van de voortgang voor jezelf en voor je team.

7. Exclusief voor jou

Ons programma is exclusief voor jou als gemotiveerde zorgprofessional (verpleegkundige of verzorgende) als je wilt investeren in je beroep, je collega’s en je eigen ontwikkeling. Daarnaast ben je 5 maanden beschikbaar.

8. De kracht van verbinding

Wij geloven in de kracht van verbinding. Tijdens het programma vormen we kleine functionele groepen van vijf studenten. Zij hebben onderling contact met elkaar. Online wordt elke groep begeleid.