LEVEL IV

Gefeliciteerd!

Je hebt samen het Spel Zorg & Dwang gespeeld. In drie levels hebben jullie een scenario bestudeerd en bedacht hoe je de cliënt het beste kunt geven dat je in huis hebt. Misschien is het je zelfs gelukt om onvrijwillige zorg te omzeilen en een ‘vrije’ maatregel te treffen waarin de vrijheid én veiligheid toch gewaarborgd zijn. Wij zijn heel benieuwd naar jouw inspirerende verhalen!

Informatie verzamelen

Ben je klaar voor Level IV? In Level IV draag je een scenario aan uit je eigen praktijk. Je kiest een cliënt over wie je informatie verzamelt voor je medespelers. Met die informatie doorloop je samen weer het spel. 

Omdat het nu gaat om een bestaande persoon, is het goed mogelijk dat je veel meer informatie over de cliënt weet te verzamelen. Bij de verzonnen scenario’s kwam je misschien tot de conclusie: we weten te weinig. Nu is die beperking er nauwelijks: het zorgdossier, de cliënt zelf, de mantelzorger en/of CVP – het zijn allemaal informatiebronnen die jou en je medespelers verder helpen.

Hoe doe je dat nu eigenlijk, zo’n scenario schrijven? Daar helpen we je graag bij.

Student?

Ben je student? Dan is voor jou de situatie net even anders. Jij hebt niet ‘zomaar’ een cliënt over wie je een scenario kunt schrijven. Hier leggen we je uit hoe dat voor jóu werkt!

‘Je gaat uit van vragen stellen, en niet van “zo moet het”.’

Contactadres:
De Kroon / Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam

+31 6 49407407
info@jijenjouwteam.nl

KVK nr: 7427 0397
Rek. nr. NL78 RABO 0339 9739 51